גלי לופו אלטרץ (מטבח)
קצת עליי
הי, אני גלי לופו אלטרץ.
מורה לבישול, אמא לשלושה ילדים, מתכונאית ומומחית לבישול טבעוני ומחברת הספרים בישול טבעוני ישראלי, והספר החדש: טבעוני, פשוט וטעים.
לפני כ 16 שנים הקמתי את העסק שלי שהוא לא רק משלח יד אלא בעיקר שליחות. המטרה היא ללמד אנשים לבשל טבעוני וביתי כדי שימעיטו את קניית המזון המעובד, המוכן בחוץ הנמכר בדוכנים ומסעדות, וישפרו כך את בריאותם.
כל אחד יכול - זה המוטו שלי, אבל כולם צריכים קצת עזרה: במתכון אמין, בטיפ, ברעיונות, בהכרת חומרי גלם ותחליפים, בשיפור יכולת האלתור, בתכנון כמויות וזמנים ובהתאמה לחך המשפחתי ולמגבלות תזונתיות שונות אם יש.
בעבור כל אלו ועוד- אני כאן. בסדנת בישול טבעוני שאני מעבירה עובר לא רק ידע ואוכל טעים אלא גם ובעיקר מתחושת הביטחון והזרימה הטבעית שאני מרגישה במטבח אל המשתתפים. "זה נראה כל כך קל כשאת עושה את זה" אני שומעת לא פעם ואחר כך גם אומרים לי "עשיתי בדיוק כמו שהדגמת וזה הצליח!"
כי אני מורה. לא רק טבחית, לא רק מתכונאית, לא רק מנחת סדנאות. אני מורה מקצועית (כן, כן, עם תעודת הוראה אוניברסיטאית!) וטבחית מקצועית (טבח סוג 1 מכללת הדסה) ובעיקר מורה לבישול מקצועית עם ניסיון של 15 שנות הוראת בישול ואלפי תלמידים מרוצים, בארץ ובחו"ל.
הצטרפו לקהילה של אלפי תלמידים שלמדו שהם מסוגלים לבשל יותר טעים ממסעדה, יותר בריא ומזין, ובדיוק לפי הטעם האישי שלהם. כי כל אחד יכול אבל כולם צריכים קצת השראה.
סדנאות בישול בריא משנת 2006