Time2Be - גלי לופו אלטרץ
logo

איך תגיעו אליי

משעול גיל, כפר סבא

תחום

מטבח

תת תחום

קורס בישול

עלות שיעור/אימון פרונטלי

330 ש"ח

עלות שיעור/אימון אונליין

70 ש"ח

מלמד ב:

 כפר סבא

קצת עליי

הי, אני גלי לופו אלטרץ.
מורה לבישול, אמא לשלושה ילדים, מתכונאית ומומחית לבישול טבעוני ומחברת הספרים בישול טבעוני ישראלי, והספר החדש: טבעוני, פשוט וטעים.
לפני כ 16 שנים הקמתי את העסק שלי שהוא לא רק משלח יד אלא בעיקר שליחות. המטרה היא ללמד אנשים לבשל טבעוני וביתי כדי שימעיטו את קניית המזון המעובד, המוכן בחוץ הנמכר בדוכנים ומסעדות, וישפרו כך את בריאותם.
כל אחד יכול - זה המוטו שלי, אבל כולם צריכים קצת עזרה: במתכון אמין, בטיפ, ברעיונות, בהכרת חומרי גלם ותחליפים, בשיפור יכולת האלתור, בתכנון כמויות וזמנים ובהתאמה לחך המשפחתי ולמגבלות תזונתיות שונות אם יש.
בעבור כל אלו ועוד- אני כאן. בסדנת בישול טבעוני שאני מעבירה עובר לא רק ידע ואוכל טעים אלא גם ובעיקר מתחושת הביטחון והזרימה הטבעית שאני מרגישה במטבח אל המשתתפים. "זה נראה כל כך קל כשאת עושה את זה" אני שומעת לא פעם ואחר כך גם אומרים לי "עשיתי בדיוק כמו שהדגמת וזה הצליח!"
כי אני מורה. לא רק טבחית, לא רק מתכונאית, לא רק מנחת סדנאות. אני מורה מקצועית (כן, כן, עם תעודת הוראה אוניברסיטאית!) וטבחית מקצועית (טבח סוג 1 מכללת הדסה) ובעיקר מורה לבישול מקצועית עם ניסיון של 15 שנות הוראת בישול ואלפי תלמידים מרוצים, בארץ ובחו"ל.
הצטרפו לקהילה של אלפי תלמידים שלמדו שהם מסוגלים לבשל יותר טעים ממסעדה, יותר בריא ומזין, ובדיוק לפי הטעם האישי שלהם. כי כל אחד יכול אבל כולם צריכים קצת השראה.
סדנאות בישול בריא משנת 2006

ממליצים עליי

"אודטה - Odetta
תשמעו, הייתי בסדנת גבינות טבעוניות, טעימות אש!
זה בכפר סבא, 290 שקל, מ10:00 עד 13:30 כולל ארוחת סלט פיצות וגבינות - שגלי לופו אלטרץ, המורה בחסד הזו, הכינה מול עיני התלמידים. ובסיסי הפיצות - עם, וגם בלי גלוטן, אבל הגבינות מעל כולן טבעוניות.
ואיזה מתכונים וטעמים שיחוק!
הכי הכי בעיני, הייתה גבינת ה״בורסן״, שהיתה תחליף כמעט מושלם, במרקם ובטעם, לזו מהחלב.
והצפתית, והפרמזן, והפטה, והלאבנה, והליפטאור, וואו! פלוס מלאאאא טיפים ניפלאים ומידע תזונתי על הדרך.
זו הייתה חוויה נהדרת.
אם קונים בחוץ - כל גבינה קטנה זה הרי ת׳לפים, ולהכין בבית, מסתבר שזה שיחוק קל.
היא מלמדת בסדנה הזו איך להכין גבינות בלי התססות, ובלי סינונים עם בדי חיתול.
רק חומרי גלם, בלנדר, או בלנדר מוט, ומסננת רגילה, אם בכלל.
בחורה מטר פופציק, טון אנרגיות וחוש הומור ניפלא😊
קוראים לה, כאמור, גלי לופו אלטרץ"

אודטה דנין

"סדנת פשטידות ומאפים טבעוניים וללא גלוטן אצל גלי לופו אלטרץ. הסדנאות של גלי הן חוויה כי:
על הדרך לומדים המון טיפים להתנהלות במטבח, מידע מקצועי על התזונה ועל הרכיבים שנכנסים ולא, גלי מתבלת בהומור, והכי חשוב - אוכלים מהכל, טועמים, ויוצאים שבעים ומאושרים.
הרכיבים ישמשו אותנו המון בעתיד ואינם ריס של חד קרן או שמן נבגים שישתתפו במתכון אחד ואז ישבו לנצח על המדף.
המתכונים אינם (!!) קשים לביצוע, אני משתמשת כמעט מדי שבוע במה שלמדתי בסדנת קציצות. ובקיצור - מומלץ בחום."

Yael Nussbaum

" הי גלי, שתדעי שהכנסת לנו אור הביתה עם סדנת הגבינות שלך. כל הזמן פותחים את המקרר לנשנש את הגבינות והמנורה של המקרר לא עומדת בעומס"

Shay Erez‏

"היי גלי, 🌺
זה אך נפרדנו ועדיין טעמי המעדנים בפי.
הרגשתי צורך להוסיף במילים המתחברות למשפטים את החוויה שאני חווה בסדנאות.
(בנוסף לגרגורי העונג אחרי כל ביס בסדנא עצמה)
מעבר לאווירה הנעימה, התנאים הפיזיים המשרים אווירת רווחה , אני יוצאת נשכרת מהידע , המקצועיות, הטיפים, ההסברים הניתנים הן בכתב והן בעל פה באופן מפורט ורהוט.
על נדיבותך אני לומדת גם ביחסך לזמן המוקדש לסדנא,ובנוסף במיני התקרובות הטעימות אותן את מגישה לצד המוצרים שנאפו, גובנו, בושלו (בהתאם לסדנא הספציפית)
הכל תמיד ברוחב יד ולב.
שבת מבורכת גלי יקרה.❤️"

רבקה ליפשיץ‏ ​
דילוג לתוכן